• De lekerste wijnen en olijfolie uit Griekenland
  • De lekerste wijnen en olijfolie uit Griekenland

Verzendinformatie

Verzendkosten

Voor bestellingen onder € 75,- (incl. BTW) rekenen wij € 7,00. Bij bestellingen boven de € 75,- zijn de verzendkosten gratis.

Levering en verzendtijden

Uw bestelling wordt door ons zelf gebracht of eventueel via een erkend transport bedrijf die de verantwoordelijkheid heeft om naar uw identificatie paspoort- ID kaart te vragen, wij vragen daarvoor uw medewerking zodat alleen personen boven de leeftijd van 18 jaar producten in ontvangst kunnen nemen.

Op deze manier kunnen wij voorkomen dat de ontvanger inderdaad voldoet aan de eisen van Nix18 dan wel een leeftijd heeft van boven de 18 jaar

Zodra de ontvanger onder de leeftijd van 18 jaar is of weigert zijn legitimatie te tonen kunnen wij helaas de producten niet afleveren en zullen wij producten retour nemen en de transport kosten in rekening brengen

Wij hopen op deze manier uw en onze verplichting na te kunnen komen zodat we personen onder de 18 jaar beschermen en niet blootstellen aan alcohol houdende producten.

De producten die op voorraad zijn, worden indien uw aangeeft dat uw de producten in ontvangst kunt nemen binnen 48 uur verzonden na bestelling. Als u in het weekend besteld, zal uw bestelling op maandag worden verwerkt en heeft u op dinsdag uw bestelling in huis.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor wij niet direct (een deel van) je bestelling kunnen verzenden, zullen we altijd contact met u opnemen.

Status van je bestelling

Heeft u een vraag over de status van uw bestelling? Mail dan uw naam en het bestelnummer naar info@thetasteofsamos.com Het bestelnummer is te vinden op de orderbevestiging die u per mail hebt ontvangen.

Mocht uw niet thuis zijn zal de vervoerder het pakket mee terug nemen en zullen wij contact met uw opnemen voor een nieuwe poging.