• De lekerste wijnen en olijfolie uit Griekenland
  • De lekerste wijnen en olijfolie uit Griekenland

Wij zijn 2 Nederlandse families met een grote passie voor het Griekse eiland Samos. Wij wonen een deel van het jaar op Samos en zijn sterk verbonden met het eiland en zijn bewoners. Naast de prachtige natuur en de gezonde levenshouding van de mensen, is de Smaak van Samos karakteristiek, heel lekker en van een uitzonderlijke kwaliteit! Zo kwamen wij op het idee dat wij iedereen willen laten delen in de Smaak van Samos: voor iedereen die op dit prachtige eiland is geweest en de Smaak ook in Nederland of Belgiƫ weer willen proeven, maar ook voor iedereen die dit geluk nog niet heeft gehad en nieuwsgierig is naar die Smaak! Daarom gaan we die Smaak naar Nederland en Belgiƫ halen via onze webwinkel The Taste of Samos.

Wij zijn een organisatie die dicht bij de ondernemers van Samos staat en hen ondersteunt in het exporteren van deze smaken. Zo is er een vriendschap ontstaan met 1 van de grootste en vooruitstrevende olijfolie producent van Samos, Markou, die met meer dan 50 jaar ervaring blijft investeren en innoveren om de beste en lekkerste olijfproducten te produceren.

Naast olijfproducten hebben wij gekozen voor een samenwerking met de beste wijnproducent van het eiland, Vakakis, die een uitgebreide collectie heerlijke wijnen en dessertwijnen produceert van zeer hoge kwaliteit.

Samos is ook beroemd om zijn honing. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met BeeLove Samos, een jonge en innovatieve imker, die met liefde voor zijn bijen prachtige honing en honingproducten maakt. In de toekomst willen nog meer smaken gaan aanbieden die van Samos komen.

Voor ons is de 'winst' om onze passie voor Samos via de mooie samenwerkingen met de verschillende producenten van Samos via onze webshop met jullie te delen. En zo de Smaak van de olijfolie, de wijn en de herinneringen aan Samos opnieuw te beleven.

Wij bieden dit aan voor een redelijke prijs.

Yamas!

Het team van de The Taste of Samos